Barilla
Bjud på pasta ikväll!

Bjud på pasta ikväll!

Penne all'Arrabbiata

Penne all'Arrabbiata

Skålla tomaterna, ta bort skalen, ta ut fröhusen och skär dem i bitar. Bryn den hackade vitlöken och chilipepparn i olja
Lasagne med sparris och saffran

Lasagne med sparris och saffran

Lägg i sparrisen och stek stark värme i 5 minuter. Sätt in i ugnen 200-220°C i 20 minuter. Skär sparrisen i bitar och bryn schalottenlöken i en stekpanna med olja
Bavette med Pesto

Bavette med Pesto

Kör basilika, pinjenötter, vitlök och olja i mixern. Tillsätt ost och blanda ordentligt. Koka Bavette Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen
Pappardelle med karljohansvamp och bläckfisk

Pappardelle med karljohansvamp och bläckfisk

Skär sedan svampen först längden och sedan bredden. Koka Pappardelle all'Uovo Barilla i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet innan pastan kokat färdigt (efter cirka hälften av koktiden)
Spaghetti med skaldjur

Spaghetti med skaldjur

Dela stjärtarna i två delar längden och ta bort den svarta tråden i mitten. Sänk ned tomaterna i kokande vatten i 10 sekunder
Fusilli med bröd

Fusilli med bröd

Rengör ansjovisen och ta ut benen, dela den sen i bitar. Värm extra jungfru olivolja i en stekpanna, lägg i ansjovisen och rör om till en krämaktig blandning
Tagliatelle med musslor, broccoli och fossa-ost

Tagliatelle med musslor, broccoli och fossa-ost

Häll av vattnet och fräs pastan och broccolin i stekpannan med musslorna. Rengör musslorna och låt dem öppna sig i en kastrull med lite vatten och övertäckt med ett lock

Pappardelle med grönsaker och ricotta

Fräs purjolöken, lägg i den strimlade paprikan och stek i 2 minuter. Lägg i strimlade morötter och aubergineoch låt det brynas i ytterligare 4 minuter