Barilla
Bjud på pasta ikväll!

Bjud på pasta ikväll!

Tagliatelle med lufttorkad skinka och rucolasallad

Tagliatelle med lufttorkad skinka och rucolasallad

Rör ner såsen i pastan och fräs en kort stund i stekpannan. Fräs schalottenlöken svag värme i en stekpanna med olja i cirka 2-3 minuter. Koka under tiden Tagliatelle all'Uovo Barilla i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet efter 5 minuter när pastan är al dente

Tagliatelle alla Bolognese med skivad svamp

Fräs pastablandningen ett par minuter och servera. Skär svampen i skivor och bryn den i en stekpanna i cirka fem minuter, tillsätt sedan persilja och ta bort stekpannan från kokplattan
Bavette med röd radicchiosallad i nötsås

Bavette med röd radicchiosallad i nötsås

Smält smöret i en stor stekpanna med låga kanter och rosta de finhackade nötterna. Tillsätt salt, häll i färsk grädde och låt det sjuda i ett par minuter
Farfalle med räkor, squash och basilika

Farfalle med räkor, squash och basilika

Fräs pastablandningen i en stekpanna och strö över hackad basilika. Bryn den hackade purjolöken i en kastrull med olja och tillsätt 2 matskedar vatten
Fusilli med ansjovis och paprika

Fusilli med ansjovis och paprika

Bred ut tomatkrämen tallriken och lägg pastanovanpå. Fräs en halv lök i 2 matskedar olja, lägg i paprikorna i bitar och stek i 3 minuter
Spaghetti med Pesto alla Genovese, zucchini och ärtor

Spaghetti med Pesto alla Genovese, zucchini och ärtor

Avsätt en slev av pastavatten innan avhällning. Häll av spaghettin och ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans med Pesto alla Genovese och zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Lasagne med pesto alla genovese

Lasagne med pesto alla genovese

Varva fem skikt och sätt in formen i ugnen 220°C i 20 minuter. Laga béchamelsås. Smält smör i en kastrull och tillsätt mjöl medan du vispar

Lasagne med squash

Koka två åt gången och låt vattnet rinna av hushållspapper. Sätt in formen i ugnen över 200°C i 20 minuter
Tagliatelle med tryffel från Norcia

Tagliatelle med tryffel från Norcia

Koka Tagliatelle all'Uovo Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och häll över pastan i kastrullen med tryffelsåsen