Skär kronärtskockorna i tunna skivor. Skär cocktailtomaterna i fyra klyftor och hacka schalottenlöken. Bryn schalottenlöken i olja, tillsätt sedan tomaterna och kronärtskockorna
Ta bort skalet på tomaterna, kör dem i mixern och lägg dem i stekpannan. Fräs den hackade löken i en stekpanna med olja, tillsätt de finhackade örterna (brännässla och gurkört)
Sätt in lasagneformen i ugnen på 180°C i cirka 20 minuter. Lägg de torkade svamparna i ljummet vatten. Laga béchamelsås och tillsätt smör och parmesanost till sist
Bryn den hackade scharlottenlöken i olivolja i cirka tre minuter. Tillsätt tärnad aubergine och bryn den i fem minuter innan du tillsätter Pesto alla Siciliana Barilla
Fräs pastablandningen i stekpannan helt kort och smaksätt med vitpeppar. Hacka sellerin, moroten och löken och fräs dem i en teflonkastrull med olja i 4-5 minuter
Lägg sedan körsbärstomaterna på en plåt och ugnsrosta dem tills skalet får blåsor och blir mörkt. Koka spaghettin i enlighet med anvisningarna på förpackningen