Barilla
Bjud på pasta ikväll!

Bjud på pasta ikväll!

Lasagne con Spinaci med grönsaker

Lasagne con Spinaci med grönsaker

Smaksätt med salt och peppar och låt det puttra svag värme i 10 minuter. Sätt in i ugnen 200-220°C i 20 minuter
Cannelloni med paprika

Cannelloni med paprika

Smörj en ugnsform, bred ut ett lager béchamelsås och lägg cannellonirullarna ovanpå. Sätt in i ugnen 220 °C i 20 minuter
Fusilli med kronärtskrockor

Fusilli med kronärtskrockor

Skär kronärtskockorna i tunna skivor. Skär cocktailtomaterna i fyra klyftor och hacka schalottenlöken. Bryn schalottenlöken i olja, tillsätt sedan tomaterna och kronärtskockorna
Fusilli med örter och tomatfondue

Fusilli med örter och tomatfondue

Ta bort skalet tomaterna, kör dem i mixern och lägg dem i stekpannan. Fräs den hackade löken i en stekpanna med olja, tillsätt de finhackade örterna (brännässla och gurkört)
Risoni i soppa på kronärtskockor

Risoni i soppa på kronärtskockor

Bryn vitlöken i olja i en kastrull, ta bort den och lägg i tomatbitarna. Fräs kronärtskockorna i en stekpanna, tillsätt vin och låt det koka in
Spaghettini i rosa och grönt

Spaghettini i rosa och grönt

Hacka löken och tärna den kokta skinkan. Skär sparrisen i ett par centimeter tjocka bitar och koka dem i en liter saltat vatten i cirka tre minuter
Tortiglioni med grönsaksås

Tortiglioni med grönsaksås

Stek dem medelvärme i cirka 5 minuter. Skär savojkålen i strimlor och koka den i saltat vatten i ett par minuter