Barilla
Bjud på pasta ikväll!

Bjud på pasta ikväll!

Spaghetti med bläckfisk

Spaghetti med bläckfisk

Bryn hackad lök och vitlök i olja. Rengör bläckfisken, skär den i bitar och lägg i den i stekpannan tillsammans med Basilico Barilla, chilipeppar och basilika
Spaghetti med Basilicosås och gorgonzola

Spaghetti med Basilicosås och gorgonzola

Blanda pastan med såsen. Värm Basilico och smält gorgonzola-osten i såsen. Koka Spaghetti Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet

Paglia e Fieno alla trevigiana

Fräs pastan i stekpannan med såsen helt kort och strö över parmesanost. Skölj radicchiosalladen, ta av bladen från den vita delen och skär den i strimlor
Tagliatelle med stracchino-ost och valnötter

Tagliatelle med stracchino-ost och valnötter

Smält stracchino-osten i mjölk svag värme, tillsätt en nypa salt och peppar. Koka Tagliatelle all'Uovo Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan helt kort i stracchino-såsen
Bavette med sparris

Bavette med sparris

Koka Bavette i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan i stekpannan med skinkan. Rengör sparrisen, dela knopparna i två delar, skär stjälkarna i strimlor och koka dem i saltat vatten
Lasagne alla Bolognese

Lasagne alla Bolognese

Sätt in i ugnen 200-220°C i 20 minuter. Laga béchamelsås. Smält smör i en kastrull, tillsätt mjöl och häll i varm mjölk
Capellini med cocktailtomater, färsk lax och ricotta

Capellini med cocktailtomater, färsk lax och ricotta

Bred ut den smälta ricottan tallriken, lägg pastanovanpå och servera. Koka Capellini Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan helt lätt i stekpannan med laxen och tomaterna
Spaghetti med havsabborre och karljohansvamp

Spaghetti med havsabborre och karljohansvamp

Lägg i svamparna och stek stark värme i ett par minuter. Koka Spaghetti Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan med fisken

Fusilli med smaker från köksträdgården

Hacka purjolök, rosmarin, basilika och salvia, tillsätt extra jungfru olivolja. Smält smör och fräs de den hackade blandningen, tillsätt de hackade tomaterna och låt det steka i 10 minuter
Sedani Rigati med basilika och ricotta

Sedani Rigati med basilika och ricotta

Blanda pastan med såsen och ricottan. Värm Basilico Barilla i en stekpanna. Koka Sedani Rigati Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet
Spaghettoni med oliver och musslor

Spaghettoni med oliver och musslor

Bryn vitlöksklyftan sakta i olivolja, tillsätt musslorna och lägg locket. Koka Spaghettoni Barilla i generösa mängder saltat vatten, skölj av dem när de är al dente och rör ned dem med olivpastan, musslorna och spadet, gräslök och generöst med vitpeppar
Fusilli med havskräftor och spenat

Fusilli med havskräftor och spenat

Sätt tillbaka stekpannan plattan och fräs spenaten i ett par sekunder, tillsätt grädden och tomaterna och låt vätskan koka in