Skär abborrköttet i små bitar, lägg i det i stekpannan och stek på stark värme i 4 minuter. Smaksätt med chilipeppar, salt och peppar och fortsätt steka på svag värme i 5 minuter
Fräs kryddörterna i olja i tre minuter, koka pastan i mycket vatten och avsluta kokningen i såsen. Rengör och finhacka alla kryddörter tillsammans med vitlöken
Lägg pastanpå tallriken, garnera med skivor av fossa-ost eller parmesan. Koka broccolin i saltat vatten i cirka 10 minuter, häll av vattnet och fräs dem i en stekpanna med hackad vitlök, olja, rökt späck, chillipeppar, salt och peppar
Lägg sedan blomkålsbuketterna på en plåt och ugnsstek dem tills de får en gyllenbrun färg. Koka spaghettin i enlighet med anvisningarna på förpackningen
Sätt in i ugnen på 170°C i 20 minuter. Laga béchamelsås. Smält 60 g smör i en kastrull, tillsätt 60 g mjöl och vispa så att blandningen inte fastnar i kanterna
Koka och häll av pastan. Rör ner pastan i stekpannan med såsen och köttbullarna, garnera med persilja. Blanda köttfärsen med ägget, tillsätt ströbröd, Parmiggiano-Reggiano och smaka av med salt och peppar
Skär kronärtskockorna i tunna skivor. Skär cocktailtomaterna i fyra klyftor och hacka schalottenlöken. Bryn schalottenlöken i olja, tillsätt sedan tomaterna och kronärtskockorna
Ta bort skalet på tomaterna, kör dem i mixern och lägg dem i stekpannan. Fräs den hackade löken i en stekpanna med olja, tillsätt de finhackade örterna (brännässla och gurkört)
Sätt in lasagneformen i ugnen på 180°C i cirka 20 minuter. Lägg de torkade svamparna i ljummet vatten. Laga béchamelsås och tillsätt smör och parmesanost till sist