Barilla
Bjud på pasta ikväll!

Bjud på pasta ikväll!

Spaghettoni med musslor och zucchini

Spaghettoni med musslor och zucchini

Koka Spaghettoni i generösa mängder saltat vatten, häll av pastan några minuter innan rekommenderad koktid och avsluta med att koka den i det filtrerade musselspadet och musslorna
Tortiglioni med tomat och basilika

Tortiglioni med tomat och basilika

Skålla tomaterna i cirka 10 sekunder. Skala dem, ta ut fröhusen och skär dem i bitar. Bryn den hackade löken i en stekpanna och lägg i tomaterna

Tagliatelle med lax och radicchiosallad

Fräs pastablandningen ett par minuter och servera. Hacka och fräs löken i olja. Lägg i den strimlade radicchiosalladen och laxen som delats i bitar
Spaghettini med karpe

Spaghettini med karpe

Gör ett spad genom att koka innanmätet från karpen med en halv liter vatten, det vita vinet och kryddor (lagerblad, timjan, lök, persiljekvistar) samt salt
Spaghetti med bläckfisk

Spaghetti med bläckfisk

Bryn hackad lök och vitlök i olja. Rengör bläckfisken, skär den i bitar och lägg i den i stekpannan tillsammans med Basilico Barilla, chilipeppar och basilika
Spaghetti med Basilicosås och gorgonzola

Spaghetti med Basilicosås och gorgonzola

Blanda pastan med såsen. Värm Basilico och smält gorgonzola-osten i såsen. Koka Spaghetti Barilla al dente i rikligt med saltat vatten och häll av vattnet

Paglia e Fieno alla trevigiana

Fräs pastan i stekpannan med såsen helt kort och strö över parmesanost. Skölj radicchiosalladen, ta av bladen från den vita delen och skär den i strimlor
Tagliatelle med stracchino-ost och valnötter

Tagliatelle med stracchino-ost och valnötter

Smält stracchino-osten i mjölk svag värme, tillsätt en nypa salt och peppar. Koka Tagliatelle all'Uovo Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan helt kort i stracchino-såsen
Bavette med sparris

Bavette med sparris

Koka Bavette i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan i stekpannan med skinkan. Rengör sparrisen, dela knopparna i två delar, skär stjälkarna i strimlor och koka dem i saltat vatten