Häll över buljong och fortsätt steka på låg värme tills bönorna mjuknar. Rensa och skölj bönorna. Finhacka det rökta fläsket och vitlöken och fräs det lätt i en kastrull
Rör ner såsen i pastan och fräs en kort stund i stekpannan. Fräs schalottenlöken på svag värme i en stekpanna med olja i cirka 2-3 minuter. Koka under tiden Tagliatelle all'Uovo Barilla i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet efter 5 minuter när pastan är al dente
Koka pastan al dente, häll av vattnet och blanda med Pesto alla Calabrese Barilla och ricottan. Koka Bucatini Barilla i rikligt med saltat vatten och kör under tiden basilikan i mixern med en nypa salt och olja
Fräs pastablandningen ett par minuter och servera. Skär svampen i skivor och bryn den i en stekpanna i cirka fem minuter, tillsätt sedan persilja och ta bort stekpannan från kokplattan
Smält smöret i en stor stekpanna med låga kanter och rosta de finhackade nötterna. Tillsätt salt, häll i färsk grädde och låt det sjuda i ett par minuter