Till påskbordet i år hade jag med mig en vegansk salladoch veganska chokladbollar. Mycket god och matig sallad som blev uppskattad av alla (vuxna i alla fall) vid påskbordet
Ha kokosolja i en stekpanna och ha pannan på medelvärme. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
rivet skal och saft av ½ lime. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Det här är en riktigt god ochfräschsommarsallad, som passar bra som lunch en varm sommardag. Jag brukar göra den här salladen i lite olika tappningar varje sommar, Ingredienserna är inte huggna i sten, utan du kan variera efter tycke och smak
Här från tidigare i veckan när vi åt stekt lax och pasta i sin enkelhet med en fräschgrönsalladoch en supergod kall sås på en burk créme fraîche spetsad med lite thai sweet chili-sås, en klick honung för att balansera hettan, samt örtsalt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.