Torsk "White food”
Sundqvist
Sundqvist
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  •  
  • Havsbuljong mixad med ostron
  • 1 liter tvättade blåmusslor
  • 2 st fint hackade schalottenlökar
  • 1 msk normalsaltat smör
  • ½ dl färsk fänkål fint hackad
  • 5 dl vispgrädde
  • 4-6 st ostron
  • 2 msk normalsaltat smör
  • Salt och vitpeppar
  •  
  • Ansjovisglaserade vita rotfrukter eller vit sparris
  • 12 st grova, färska vita sparrisar. 8 st små, skalade och kokta potatisar
  • 4 st Grebbestad ansjovisfiléer hackade
  • 1 msk smör
  • Salt och vitpeppar
  • 4 st lätt kokta vaktelägg i 8 halvor eller motsvarande mängd hackat, kokt hönsägg.
  •  
  • Torsken
  • 4 X150 grams bitar av ryggbit från stor torsk
  • normalsaltat smör
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.