Blanda ner gelatinet i panacottan under omrörning, se till att det är ordenligt blandat. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem med lite, lite vatten på låg värme i en kastrull
Dekorera med något du tycker om. Kanske inte så snygg men god. ) och väldigt enkel att göra. 150 gram marabou choklad (hackad)2 gelatinblad (blötlägg i kallt vatten)4dl gräddekoka upp grädden, ta ifrån kastrullen från plattan och häll i chokladen och rör ut så att det inte är några klumpar
Lägg i fröna och stången med grädden. 300 g rabarber3/4 dl råsocker1 msk vatten½ tsk kanelBörja med att göra pannacottan. Börja med att skära rabarberna ca 1 sm långa
Då blev det en randig panacotta som smakade gudomligt. Om någon undrar vad Low Carb är så betyder det lågkolhydrat och det är en slags diet då man skall undvika kolhydrater och ersätta med protein och fett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.