-) Ett tält, sovsäckar och underlag kräver ju lite plats och den har vi inte på hojen så våra vänner som vi skulle campa med och som är vana, lånade ut allt till oss samt fraktade det i deras bil så när vi kom fram i fredags var vårt tält uppställt och klart
Det finns massor medolika i frysdisken. Jo förresten, nu far jag med osanning. Alla sorterskål är rena rama hälsobomben, och något vi ska äta ofta för att hålla oss friska och alerta
Chokladfrosting från Leilas chocolate cupcakes samt färska jordgubbar. Min lilla son älskar en sockerfri chokladkaka från Min lilla kokvrå som jag brukar göra, men alla som skulle vara med på firandet uppskattar inte riktigt den typer av tårtor
) Visst kan man använda fryst torsk här, men nog blir det ett snäpp mumsigare med färsk, om ni frågar Najni… För övrigt anser Najni att brynt brysselkål, med sin liksom lite karamellaktiga smak, är mycket godare än den gamla vanliga kokta, men det är förstås en smaksak
Jo, jag kommer här med ett par förslag på grillmarinader. Den här mängden chimichurri räcker till att marinera fyra fläskkotletter i - plus att det blir lite över i en skål för den som vill hälla lite sås över sitt kött när det är tillagat
Hacka samman pajdegen i matberedare. Servera med en god sallad. Lägg det i pajskalet. Pajdeg. Klä en pajformmed degen, ställ i kylen 20 minuter. Förgrädda pajskalet i ca 10 minuter. Grädda pajen ca 40 minuter eller tills den fått fin färg
Blanda i bacon och kantareller samt salta och peppra. Gör pajdegen, bäst tycker jag det går i en matberedare och blandar mjöl och smör till en smulig deg och droppar i vatten till lagom konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.