Pêchier – en moussetårta!
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 burkar konserverade persikor
  • 400 gram frukt
  • 200 gram mandelmjöl
  • 150 gram socker
  • 2 ägg
  • 120 gram brynt smör
  • 2 tsk rom
  • 200 gram mjölk
  • 200 gram grädde
  • 1-2 vaniljstänger
  • 4 äggulor
  • 120 gram socker
  • 3 gelatinblad
  • 400 gram grädde
  • 250 g malen mandel
  • 250 g strösocker
  • 1 äggvita
  • 1/2 dl av
  • 2 tsk passionsfruktspulver, siktat (så att du inte får med
  • kärnor)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.