Baconlindad sparris. Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag tycker om sparris med jag har aldrig lindad bacon runt tidigare
Alltså vilken påskledighet vi har. Vi njuter av lugna lediga dagar i solen och äter en massa gott. Kanske lite väl mycket, men det får vi ändra på när vardagen är här igen
Allas vår Ernst lagade de här i ett program av Sommar med Ernst. Sen dess har de legat kvar i huvudet och påskledigheten kändes som en bra tid för ett första försök
Min lilla påskledighet blev visst till en lång bloggledighet. Har farit och flängt en hel del sen sist (Malmö, Linköping, Göteborg och så Malmö igen) så har varken haft tid eller ork till några husbestyr
Jag älskar skärtorsdagen. Kontoret töms successivt på glada kollegor som beger sig på påskledighet. Man gör färdigt det sista som ska levereras innan helgen och fram emot eftermiddagen beger man sig hemåt
God eftermiddag denna soliga och sköna påskafton. Nu tar även jag lite påskledigt och det ska blir så härligt att bara ta det lugnt och mysa med nära&kära
Det finns namn för allt tydligen. Potatis som stuvas extra lyxigt blir potatisotto. Receptet har jag haft i mina gömmor i åratal, ett klipp från en Allt om Mat-tidning men aldrig provat förrän nu
Hej på er. Nu är jag tillbaka igen efter lite påskledigt. Tog några dagars ledigt då vi har haft min familj på besök men nu är jag tillbaka igen med massor av goda recept på lager
Skönt med lite Påskledighet nu. Vi eller rättare sagt jag kommer inte fira så mycket. Yngsta dottern far iväg till sin pappa i helgen och firar med dem så jag blir barnledig, och äldsta dottern ska jobba
Jippie, äntligen påskledigt. Imorgon bär kvasten av mot London. Men innan dess ännu en god middag. Måste säga att alla recept den här veckan är värda att pröva, riktigt god vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.