Kryddig och mustig indisk curry med kyckling. Recept på fler goda indiska grytor hittar du HÄR. Inlägget Indisk gryta med kyckling dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Marinera kycklingen med yoghurt, vitlök och ingefära i 12 timmar, minst 1 timme. Fräs sedan gul lök med gurkmeja, spiskummin, kardemumma, vallmofrön och chili i 1 minut
Detta är nämligen Ankis absoluta favoriträtt när det gäller indisk mat och Håkan tackar inte nej till en portion när det bjuds, något det görs så fort fru Ms sug efter den smöriga kycklinggrytan sätter in
Googlade runt lite på indiska grytor och fick syn på en som heter Dahi chicken. Gillar ni indisk mat. Jag har alltid sagt att jag inte gillar indisk mat och det är för att jag faktiskt aldrig ätit god indisk mat på restaurang här i Göteborg
Skär kycklingen i bitar. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök, tomatpuré och kryddor i smör i en gryta. Salta kycklingen och låt den fräsa med några min
Hade jag varit en kyckling och blivit tillagad hade jag velat bli avnjut och hänförd i denna rätt. För att göra denna rätt behöver man ett välsorterat skafferi med kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.