Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Och här kommer efterrättstipsen. Vispa grädden till fast skum och blanda ner den och daimhacket i chokladsmeten
riven pepparrot efter smak. När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp till och blir inspirerad av
Vi hade lite förhoppningar om att de kanske hade några flaskor vin till vårt vinprovarprojekt eftersom det inte direkt kryllar av "fyndlisteviner" på systembolaget i vår stad
Jag sitter och funderar påefterrätttill nyår. M vill gärna ha chokladpudding, det är väl inte det mest festliga jag kan tänka mig, även om hemmagjord chokladpudding är otroligt gott, och långt från den som vispades ihop på pulver och serverades som mellanmål på fritids, Ja det var tider det, när man fick chokladpudding, saftsoppa och apk-limpa till mellis
Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. fläskkotletter, (500 g). 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Vispa sedan i smöret klickvis men låt inte såsen koka därefter. Tillsätt grädde, crème fraîche, vin, läsk, dill, fiskkrydda, salt & peppar och koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.