Potatisstubbe med hickorymarinerad fläskfilé
timeoftiger.blogg.se
timeoftiger.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 smördegsrulle
  • 1-2 burkar Cantadou-vitlöksost
  • Pressad potatis
  • 300 g Västerbottensost
  • Salt och peppar
  • 1 ägg
  • 2 cm Salta ganska rejält, peppra. Strö över Västerbottensost. Rulla ihop. Pensla med ägg och strö över ännu mera ost.
  • 2 fläskfiléer, rensa och skär i tjocka skivor
  • Marinera i Hickorymarinad, minst 2 h Stek, salta och peppra (bryn på pannan, stek i ugnen för saftigare resultat.)
  •  
  • SÅS
  • 2 dl creme fraiche
  • 6 msk hjortronsylt
  • 1 krm sambal oelek
  • Salt och peppar.
  • Blanda ihop och ställ kallt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.