Läser det görjag en hel del på semester och nu senast så har jag läst boken som ni ser på bilden Det fördolda heter den med Hjort och Rosendfeldt och den va inte så tokig
Bara att kämpa på och se till att man inte faller ner i mat träsket igen. Eller visst suktade jag efter polarkakorna som låg och suktades på jobbet med smör och ost -dräggel- de är en av mina största svagheter tror jag
Nejdå, jag har inte gått över till LCHF generellt, men jag försöker hålla igen lite påonödiga kolhydrater emellanåt, och då blir det ibland att jaglagar mat som är lite mer LCHF-inspirerad
Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter en lång underbar sommar med mina barn (maken har också varit med ibland man han har ju varit tvungen att jobba mycket)
Februari har visat sig vara en riktighögtidsmånad här på Kärlek på tallrik. Inte nog med att jag firade 250 inlägg för inte så länge sedan. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Tänk på att pepparkaksdegen håller läääänge för kryddorna är bevarande. I helgen satte jag min pepparkaksdeg och nu börjar nedräkningen (det blir julkalender i år igen)
Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Garnering. Tryck i botten på muffinsformar. Hacka Tobleronen och lägg upp degenpå ett lätt mjölat bord
Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, läggpå locket. Koka upp porter, saft, portvin, soja, timjan, enbär, buljongtärningar, skalad och klyftad lök och skalade vitlöksklyftor, i en stor gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.