Blanda ricotta, citronskal och -saft i en bunke och smaka av med salt och peppar. Lägg upp salladen och klicka på citronricotta, strö över pecorino och nötter
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronen och ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Här blandas sött med salt, mjukt med knaprigt, frön med örter och så lite god dressing på det. Det blev en raid i kylskåpet efter helgens utsvävningar och slutresultatet blev denna goda, mättande sallad, som vi slukade i ett nafs
Ta bort kärnhuset ur päronen och skiva dem. Salt, peppar, olivolja och balsamvinäger över det. Till den vegetariska lasagnen jag gjorde häromdan så blev det denna salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.