Koka upp rikligt med vatten och salta. Koka grynen i 8–10 minuter och låt dem rinna av i ett durkslag. Fräs under tiden vitlök och chili i olivoljan 3–4 minuter utan att de tar färg
Sätt ugnen på 120 grader. Krydda steken med salt och peppar. Bryn i olivolja med vitlök och kryddor. Lägg i en ugnsfast form och stek klart i ugnen 1 1½ timme
Vispa ihop ägg och parmesanosten. Torka schnitzlarna med lite. papper. Krydda med lite salt och peppar. Vänd dem i vetemjöl och klappa av överflödigt mjöl
Lägg den skivade auberginen på en plåt eller ett fat och strö över lite salt. Låt stå minst 3 minuter. Torka av vätskan som bildats och stek skivorna i olivolja tills de fått fin färg
Koka pastan mjuk med spänstig, ”al dente”, i rikligt med saltat vatten. Fräs rödlök och vitlök i olivolja i en stekpanna i några minuter utan att det får färg
Koka ärterna och blanda dem med olivolja. Koka upp rikligt med saltat vatten och koka pastaknytena i 3 minuter, häll av vattnet och rör ned lite smält smör