Päron- och lingonmuffins med mascarponekräm
Körsbärets Kök
Körsbärets Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 stycken
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 2 dl strösocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 125 g smält smör, avsvalnat
  • 2 dl gräddfil
  • 1 stort ägg
  • 2 halvstora päron av en fastare sort
  • 3 dl lingon
  • 1 msk smör
  • 2. Smält smöret till smeten och låt det svalna medans du blandar de torra ingredienserna i en bunke, rör även ner lingonen och de stekta päronen i mjölblandningen, så sjunker inte all frukt till botten i muffinsen sedan
  • 250 g mascarpone
  • 1 tsk vaniljpulver
  • ½-1 dl maskrossirap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.