Kladdkakan medpassionsfrukt kan med fördel också bakas som den är, en underbar kombination. Vad jag gillar med både kladdkaka och den här cremen är att man undviker både det kemiska bakpulvret och det läskiga gelatinet, bara helt naturliga ingredienser
Idag åt jag lunch med vänner i stan. Jag tog de grönsaker jag hade hemma och gjorde en pytt, fräste på några pilgrimsmusslor och gjorde en sås på citron ochpassionsfrukt
God kall sås att servera till grillade kötträtter eller till kräftor. 100 g urkärnade svarta oliver, hackas 100 g soltorkade tomater, hackas ½ kruka basilika, hackas 1 burk mascarpone, det är en färskost som mest används till desserter 1 citron, rivet
Jag serverade den här goda chokladmoussen gjord på vit choklad i ganska små glas och så toppade jag den medpassionsfrukt som bryter av fint mot den söta chokladen
Mörk chokladbotten med vit choklad, lime ochmascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Genom att blanda vanligt mandelmjöl med lite halvmixade oskalade mandlar blir botten lite "tuggigare" och knaprigare och matchar den söta och lena pannacottan/fromagen bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.