Rör samman gräddfil, senap, honung, pepparrotoch citronskal. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans medkapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot
Rör samman gräddfil, senap, honung, pepparrotoch citronskal. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans medkapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot
Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret ochpepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Forma till små härliga biffar och stek med smör i stekpannan. Men lite extra kul med nyfångad gädda. smält smöret i en kastrull och hacka ner rödbetorna i smöret samt tillsätt kaprisen
Varmrätten igår var stekt gösfilé med tillbehören bacon, kapris, rädisor, pepparrot´, lime och gräslök serverad på en bädd av potatispuré överaskade oerhört positivt
Gott med potatis till. Enkel och god korvgryta. 500 g falukorv i strimlor200 g champinjoner i kvartar½ skivad purjolök3 dl grädde4 dl vatten2 msk fransk senap3 - 4 msk riven pepparrot från tub4-5 msk finhackad dill2 tsk kinesisk soyaSaltSvartpepparMaizena redning Stek champinjonerna och korven och lägg över i en gryta och blanda ner alla övriga ingredienser och låt puttra i ca 20 minuter och smaka av och red med lite maizena. 3 - 4 msk riven pepparrot från tub
Vi lagade en färgstark torsk häromdagen med mycket smaker av kapris, dill, pepparrot, och räkor. Hacka rödbetorna, äggen och blanda ner medkaprisoch räkor ( spar några till garnering) och dillen i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.