Färskpotatissallad med pepparrot, citron och kapris
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g färskpotatis
  • 11,5 dl gräddfil
  • 11 msk dijonsenap
  • 10,5 tsk flytande honung
  • 12 msk finriven pepparrot
  • 11 citron, rivet skal
  • 1 flingsalt och grovmalen svartpeppar, efter smak
  • 11 rödlök, liten
  • 12 dl cocktailkapris
  • 1 ev. mer finriven pepparrot till servering
  • 1600 g färskpotatis 1,5 dl gräddfil 1 msk dijonsenap 0,5 tsk flytande honung 2 msk finriven pepparrot 1 citron, rivet skal flingsalt och grovmalen svartpeppar, efter smak 1 rödlök, liten 2 dl cocktailkapris ev. mer finriven pepparrot till serveringTvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten. Häll av potatisen och låt den svalna något i en bunke. Skär eventuellt potatisen i mindre bitar. Rör samman gräddfil, senap, honung, pepparrot och citronskal. Krydda med salt och svartpeppar. Rör ner dressingen i den varma potatisen och blanda ordentligt. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans med kapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.