4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Strimla rödlöken och fördela den tillsammans medkapris ovanpå. Att grilla är ju bland det bästa jag vet och min fru får ofta vara inne i köket och fixa med tillbehören
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Börja med vinäger, citronsaft, dijonsenap, dragon, salt och peppar. Hönsbuljong ger dressingen en fyllig smak, men det går också bra med grönsaksbuljong
Rör samman gräddfil, senap, honung, pepparrot ochcitronskal. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans medkapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.