Med bacon. Inte heller har jag odlat svartpepparkornen som jag kryddade med men jag tycker ändå att jag får kalla den hemlagad eftersom den inte kommer färdig ur en tub
Sen åkte jag hem och gjorde hamburgare till mig och maken med allt man kan önska sig till. Färsen plattade jag till och stekte i smör med salt och peppar
Lös upp jästen med vattnet. Servera gärna med tzatziki. Täck med bakduk och jäs i 45 min. Bre på tomatsås och fyll sen på med allt gott och grädda i 225 grader 15-20 min eller tills pizzan fått fin färg
Pensla bullarna med uppvisat ägg och strö över rörsocker. Koka upp socker och vatten till en sockerlag och pensla de nygräddade bullarna med lagen medan de fortfarande ligger i formen
VINTIPS i Samarbete med CARNEVAL. Men sonen var i väg och jag messade för att efterlysa honom och det dröjde ett tag innan jag fick svar så jag började kika i sociala medier och surfa… och…
) att få i sig lite grönt, och snällt mot plånboken att spä ut färsbiffarna med mycket grönsaker. Forma färsen till biffar och stek på medelvärme i 2-3 minuter på varje sida
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Tidigare har jag framgångsrikt gjort såväl ingefärsknäck som kardemummaknäck (även fast den senare hade smakat bättre med nystötta kardemummakärnor, i stället för malda sådana)
lätt att förbereda och med stora variationsmöjligheter vad gäller tillbehören. Gjord rätt är den ju inte direkt den nyttigaste salladen i tråget, men unna dig den mer sällan och dra på med fettet när du väl äter den hellre än att hålla på och larva dig med olika lättdressingar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.