Sen åkte jag hem och gjorde hamburgare till mig och maken med allt man kan önska sig till. Efter en lång dag på landet var vi hungriga när vi kom hem strax efter klockan åtta
Kycklingen gör jag alltid så här. Jag grillar alltid kycklingen för det ger en helt annan smak. Mindre än 3 gram socker per liter (alltid en måttstock när jag väljer vin
Men framför allt ett sätt att ta hand om grönsaksrester i kylskåpet och slippa kasta något. Lägg lök, morot, svamp och spenat i en köksmaskin och kör tills allt är finfördelat
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Idag har jag gjort en lite lyxigare variant med lite extra "allt" känsla. När jag var liten så var kokostoppar en absolut favorit, jag gillar dem fortfarande såklart men de har genom åren fått hård konkurrens om favoritplatsen
Fanns det då verkligen skäl att variera sig ytterligare en gång. Knäck extraallt 2 dl vispgrädde 2 dl råsocker 1 dl ljus sirap 1 dl ljus sirap cirka 50 rostade hasselnötter 50 gram mjölkchoklad 50 gram vit choklad Blanda samtliga ingredienser i en kastrull
Jag har lovat er recept på french macarons länge men det har dröjt eftersom att jag verkligen vill göra det till en gedigen tutorial så att inget går fel när ni bakar den känsliga franska småkakan
Hyvla över lite extra parmesan. Själv mosade jag ihop vitlök, lite flingsalt och sardeller till en pasta i en mortel och vispade sedan ihop allt i en bunke)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.