Jag gjorde kycklingbomber häromdagen (Se förra inlägget). Tillbehören ska vara enkla. Dragonsås. Då passade jag på att fritera några kycklingbitar extra
Dragon är en av minafavoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kycklingidragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Olja en ugnsform och lägg ner kycklingbenen. Tillsammansblir det en fylligdragonsås. Dragon och crème fraiche är två smakkompisar som verkligengillar varandra
Lägg detta över kycklingen. Dijon och färsk dragon är verkligen en perfekt kombination. När kycklingen är klar, ta upp den och morötterna och lägg på fat under aluminiumfolie
Detta är en mycket god måltid, kycklingidragonsås med purjolök. Skär kycklingköttetibitar. Servera gärna med kokt potatis och kokta små morötter…då blir det gött
Rör ihop såsen och ställ kallt. Banka ut filéerna något. Koka upp buljongen i en kastrull. Skölj filéernai kallt vatten och lägg ner dem i den kokande buljongen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.