Ca 600-700 g fläskfilé. 1Ca 600-700 g fläskfilé 200 g rökt skinka 1 liten purjolök 3 dl mellangrädde 1 pkt Créme Bonjour Kantarell á 100g 1 köttbuljongtärning Salt Peppar 1 tsk paprikapulverUgn. 175 grader Bryn fläskfilén i skivor, salta och peppra köttet och lägg sedan över i en ugnsfast form
Jättegott med renskav eller biff men nu hade jag en fläskfilé i frysen så den fick det bli. Frys in fläskfilé några timmar om den är färsk, då blir det lättare att skära tunna skivor skav
ca 600-800 g fläskfilé eller ca 600-800 g fläskytterfilé 2 pkt à 120-140 g bacon salt svartpeppar ca 100 g lagrad ost. ca 600-800 g fläskfilé eller ca 600-800 g fläskytterfilé
Fläskfilé. 500 g fläskfilé. Fläskfilé500 g fläskfilé 2 msk smör salt och peppar. Potatis och morötter. Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten i ca 20 minuter, eller tills den är färdigkokt
Grilla eller stek fläskfilén på hög värme tills den är rosa i mitten. Putsa fläskfilén och dela den i 2 centimeter långa bitar. 500 g fläskfilé. 500 g fläskfilé 1 tsk finriven, färsk ingefära 0,5 tsk socker 0,5 tsk salt 0,5 tsk grön tabasco 2 små fasta bananer 2 msk jordnötter, grovhackade 2 msk färsk koriander eller asiatisk basilika, finhackad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.