För att sedan få två delar i samma storlek så tryckte jag ut hälften i en form, med bakplåtspapper under så att jag kunde lyfta upp det sedan, sedan så la jag nytt bakplåtspapper och tryckte ut andra halvan
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Med tanke på att vissa i familjen inte gillar att äta fika för ofta får jag hejda mitt bakande och när vi väl fikar tillsammans blir det istället att vi köper något gott
Det kan man nästan förstå, för finns det något godare än en riktigt kladdig och chokladmättad skapelse, som man sedan kan njuta av tillsammans med färska bär, glass, grädde av olika slag, eller något annat som man tycker om
Servera med hallon och ev kokosgrädde. Låt svalna och förvara i kylen. 1 dl kokosolja1 dl kakaosmör2-5 msk stevia200 g viviani choklad 92%2 msk kakaoSmält smör, choklad och olja över vattenbad och blanda i resten
Och vi börjar med en snabblagad pastarätt med kyckling ochpesto. Krydda med salt och peppar. Själv vaknade jag med en bakiskänsla i morse, vilket omöjligt kan vara på riktigt eftersom jag inte druckit alkohol på ett halvår
Dessutom har jag märkt hur skadligt det är för både mig själv och andra att benämna mat som nyttig vs onyttig och endast fokusera på kroppen och inte sinnet - därför har jag jobbat hårt med detta och har inte längre några "förbud" (jag vet, sjukt, jag hade det innan och det var farligt nära tvångsmässiga förbud a la ätstörningar)
Det går precis lika bra med någon pesto, köpt eller hemgjord. När jag var där med några vänner, tillika gamla kollegor, nyligen tog jag en galette med fyllning av kyckling, fetaostkräm och ruccola, ett glas vin och en capuccino
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.