Börja med att vispa äggen fluffigt och tjockt. Tillsätt dom torra ingredienserna till äggen tillsammans med all ost och vispa runt lite så allt blandar sig
Italienskt ostbrödmed vitlök,. Täck ev med folie på slutet av gräddningen. Pensla med ägg, strö på riven ost och grädda ca 15 minuter i mitten av ugnen
Ostbrödet gräddade jag i en springform som jag hade klätt lite halvslarvigt med ett bakplåtspapper. Hur mycket ostsmak brödet får beror på hur stark ost man använder och hur mycket ost man toppar det med
Ostbröd,. Ostbröd,. DU BEHÖVER4 ägg100 gram philadelphiaost1,5 msk fiberhusk2 tsk bakpulver2 msk chiafrön5 dl riven ost (Västerbotten är att föredra)Toppa med svarta vallmofrön och lite saltGÖR SÅHÄRSätt ugnen på 200 grader. DU BEHÖVER4 ägg100 gram philadelphiaost1,5 msk fiberhusk2 tsk bakpulver2 msk chiafrön5 dl riven ost (Västerbotten är att föredra)Toppa med svarta vallmofrön och lite saltGÖR SÅHÄRSätt ugnen på 200 grader
Degen till vänster & mitten är fylld med soltorkade tomater, feta och hackad färsk basilika. Degen till höger är fylld med riven prästost, soltorkade tomater och basilika
1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. 100 gram valnötter
Blanda med degkrokar så mjöl och vätska blandar sig, tillsätt då den finrivna osten. Knåda varje bit och forma till ett runt bröd, som placeras på plåt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.