Oemotståndliga ostbröd LCHF (glutenfritt, nötfritt)
56kilo.se
56kilo.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1100 gr naturell färskost (Philadelphiaost)
  • 11,5 msk psylliumfröskal (Fiberhusk)
  • 12 tsk bakpulver
  • 12 msk chiafrön
  • 15 dl riven ost (Jag hade 29% riven Gouda)
  • 1 Toppa med: svarta vallmofrön + lite havssaltSätt ugnen på 200 g.Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter.Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten och de torra ingredienserna.Låt stå och svälla i ca 10 minuter.Klicka ut 10 höga smetbollar på bakpappersklädd plåt och sätt in mitt i ugnen i ca 10-15 minuter tills de fått fin färg utan att bli brända. Låt svalna en stund innan servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.