Det senaste experimentet är ett knäcke, som det verkligen är svårt att få nog av. Den pytsar jag i det mesta, alltifrån potatisbullar, omeletter, gröna såser och soppor
Ett glutenfritt fröknäcke somär helt fantastiskt. Att sedan efter en långpromenad med rosiga kinder ställa sig i köket och baka gör denna dag ännu bättre
Klart en pizza på botten gjord av blomkål eller lchf varianten med ost och ägg är helt okej som "hälsosam variant" men ingenting slår ju en "riktig" pizza
Den här gången blev det en matig, lite grövre, glutenfri variant, somär lätt att ha att göra med, och som passar jättebra dels att äta som de är, dels att fylla med något smaskigt och kanske gratinera i ugnen
Fibrex (varumärke) ärglutenfriafiberproduktersom framställs från sockerbetor. Många av de nyare mjölsorterna som bovetemjöl, kokosmjöl och mandelmjöl ärglutenfria vilket gör att de passar utmärkt för de somär glutenintoleranta
Gott blir det om det serveras med bär vid sidan om. Socker efter tyckte, jag valde att inte tillägga något socker eftersom kokosmjölken tillför en naturlig sötma
Att byta ut mjölkprodukterinnebär även att konsistenser och smaker förändras på slutprodukten. Många som såg bilder jag lade ut här (och i en grupp på FB) för ett bra tag sedan tyckte att det såg ut som att det skulle kunna vara mjölkprotein
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.