Olivbröd receptet!
Millas Surdegar
Millas Surdegar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g vetesurdeg
  • 700 g vassle/ vatten
  • 20 g jäst
  • 500 g vetemjöl/siktat dinkelmjöl
  • 500 g durummjöl
  • 150 g fint rågmjöl
  • 100 g God olivolja
  • 15 g havssalt
  • 400 g Svarta oliver (Kalamata)
  • 400 g vatten
  • 600 g vetesurdeg
  • 15 g jäst
  • 500 g vetemjöl med hög proteinhalt
  • 400 g durummjöl
  • 200 g fint rågmjöl
  • 100 g olivolja
  • 20 g havssalt
  • 400 g svarta oliver av god kvalitet, urkärnade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.