Jag dekorerade med kokoschips innan servering. Raw chokladoch hallonkaka a la cheesecake. Mixa allt till en härlig chokladsmetoch smeta ut på dadelbotten
Häll på dadel/jordnötsröran och mixa lite lite. Häll upp i någon form och ställ in i frysen. Börja med att mixa 7 dadlar med två matskedar vatten, tills det blivit en pureé. Tillsätt sedan ca 1-1,5 dl saltade jordnötter och mixa en snabbis, bara så de fördelar sig i dadelpureén. Mixa nu kokosmjölk (endast det feta lagret), 2 frysta bananer och önskad mängd kakao (jag tog ca 1,5 msk)
Sen å andra sidan, allt man äter här i livet behöver inte vara nyttigt. Chokladen i sin tur är mörk, och vi vet ju vid detta laget hur många fördelar det finns med mörk choklad
Inga sötningsmedel, inte ens proteinpulver men fantastiskt len ochchokladig i smaken. Den här kladdkakan är glutenfri, utan raffinerat socker (endast sötad med torkad frukt), spannmålsfri och paleo
Vacker bild, inte konstigt att kakao är så nyttigt när det växer så fint. Så här gör jag ju visserligen med all min matlagning, men just här tycker jag verkligen att man bara ska köra på känsla, och det kan inte bli fel, bara gott
För nyttiga är de mina kakor, med både omegarikt hampamjöl, mineralpimpade hirsflingor, antioxidantrik mörk choklad samt mandel, som förutom nyttiga fettsyror även innehåller E-vitamin och magnesium, och även lär vara stärkande för immunförsvaret och minska oxidativ stress
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.