I helgen när jag satt och surfade på Facebook dök det plötsligt upp ett sponsrat inlägg från Företaget Belvita med en video som gjorde reklam för deras frukostkex
En god och nyttig variant till chiapuddingen, är pudding som görs på psylliumfröskal. Psylliumfröskal, eller fiberhusk som det också kallas är mycket fiberrikt och när det blandas med vätska så avges en gele
När morotsbollarna var klara satte jag mig framför datorn för att gå igenom de mail jag missat under helgen och blev bara SÅ GLAD eftersom jag blivit nominerad till Matbloggsprisets "Bästa Foto"
Snabbt, nyttigt och gott. Kör med stavmixer tills den är slät, häll upp och njut…. Har aldrig riktigt förstått smoothie-hysterin men av någon anledning har jag fått för mig att börja göra smoothies till frukost
Tyvärr brukar veckans frukostar inte bli lika lugna och harmoniska som de på helgen. Man har snoozat alldeles för många gånger, gått och lagt sig för sent och man har alldeles för många tider att passa
Birchermüsli, overnight oats eller davosgröt, denna anrättning finns i flera olika versioner och vi har verkligen fastnat för detta sätt att enkelt se till att man får i sig god och nyttig frukost
Fram till jul är det den bästa tiden på året tycker jag. Thaisoppa med röd curry och kokosmjölk. Idag är det en härlig vårdag på utsidan och fåglarna sjunger ikapp
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Äppelpaj och vaniljsås blev det idag när vi hade vänner på besök. Sist jag gjorde en vaniljsås blev det mer som en kräm och hade nog passat utmärkt i en tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.