Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Låt det som blir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad
Det förtsa vi möter på julbordetär sillen och detär inte mycket som smakar så gott som en god sill med liten nubbe på julafton, varför inte redan till frukost
Snart kommer en Formex rapport om trenderna som kommer och är. Jag känner mig väldigt redo för att börja fixa inne igen och snart vill man även börja fixa med julpyntet
Jag och syrran bestämde oss för att julbaka tillsammans i år, så förra veckan bakade vi anisgrisar, rimbobullar, mandelmusslor, spröda kanelkakor och chokladrutor med blåbär
Varje år hör jag samma sak - "man blir så trött av julmaten", och efter julen hör och läser man "träna bort julskinkan", och varje år blir jag lika irriterad, ni vet nog varför
Julklapparna har varit planerade länge och är i princip klara men detdär med att göra hemmet julfintär något man inte bör göra förrän till första advent
Förvara i burk med tätslutande lock. e ljuset brinner på bordet. Katten är badad, julklapparnaär klara, sillen inlagd och min farmors havrekex nygräddade
Om man håller sig till receptet är knäck egentligen inte speciellt svårt men det gäller att passa noga så att det inte kokar över samt att vara ganska effektiv när smeten ska ner i formarna så att den inte hinner stelna
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Forma ovala "korvar" och trä genom ett spett. åh detär lillgrabben som insjuknat. För annars blir det oftast ohyggligt sent innan kvällens middag står på bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.