Då kom min briljanta kollega Lisa på idén att det vore nog gott med en passionsfruktsmousse på. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Självklart kommer ni att få ett toppenrecept på semlor här på bloggen inom kort så att ni kan baka en egen variant till den “stora dagen” men fram tills dess tänkte jag bjuda på min egen variant på semla, men med en botten som är en riktig favorit…
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. En tredjedel av köttet blandades med isvatten och äppelglögg och kryddades med rosmarin, vitpeppar, salt samt lite nitrit
Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
En klassiker (zucchinisnittar med skagenröra) och två nya rätter. Sätt ihop med en tandpetare. Här får ni recept på de två nya tilltuggen jag gjorde i år
Den kommer definitivt att fortsätta. Ingen metod för dig med den bakgrunden med andra ord. Till kvällsmat äter jag något som känns bra och kompletterande till lunchen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.