Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härlighetenoch lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Så ända ini hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Spritsa så att strängarna går parallellt längs med plåtens långsida
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar tillsig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost ochquinoa som nästan påminner om köttfärs här
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Ta ut äggen i god tid så att de blir rumsvarma, viktigt så attinte chokladkrämen skär sig när du gör den
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus ochvit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
att så många av er uppskattarmina recept här inne, det sporrar migatt baka ännu mer och får migatt gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Mysigtatt ha nåt att se fram emot och framför allt kunna få tidatt ägna sig åt bara ett barn. I slutet av september ska jag ta med Emil på en mamma/son helg till Stockholm med övernattning
Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatisoch njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligtmina smaklökar var de för söta
Vi delar upp matplaneringen ( tanken är väl att barnen ska laga maten sin vecka också så småningom men än så länge ligger det mest på mig ) plocka ioch ur diskmaskinen, gå med soporna och hjälpa till med tvätten
Bred hälften av fyllningen över plattanoch rulla ihop den som en rulltårta. Kavla ut den ena degen till en tunn rektangulär platta på mjölad arbetsbänk
När jag var litenoch andra barn tjatade om att köttbullar och pannkakor var deras favoriträtt så kunde jag kontra med räksmörgås, raggmunk, kålsoppa eller inlagdströmming
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.