Använd nu en rymlig plastbunke med tätslutande lock och häll ner salladen. 11 liter kokande vatten ½ vitkålshuvud 1½ dl solrosolja eller annan matolja 5 msk vitvinsvinäger ½ dl vatten 1 msk strösocker 2 msk oregano 2 tsk salt 1 krm finmalen svartpepparStrimla vitkålshuvudet med osthyvel för bästa resultat
Bilderna ovan är tagna med denna nya kamera, vi får väl lära in oss på den lite. Så idag har jag bara varit hemma och sovit, lullat på med det jag orkat, läst och sett TV (började se Sofias Änglar, usch vilket grymt avsnitt, att en pappa kan göra så mot sina egna barn oavsett vad han och mamman bråkar om
Börja med att strimla vitkålen fint Tex i matberedaren. så god denna pizzasalladen var, tror jag ska säga ifrån nästa gång jag beställer pizza att dom kan dra av ett par kronor så gör jag min egna pizzasallad själv
Jämna ut/forma till runda bullar med en blöt sked. Igår åt vi grillade hamburgare och till de gjorde jag en ny variant på hamburgarebröd som också avnjutits idag som frukostfrallor
Glöm inte att hänga med i våran lucköppning mednya julrecept . Här kommer nu årets julbok från Mejas Mat med julrecept på allt som du behöver till julbordet, saffransbullar, pepparkakor och sockerfritt julgodis
Strimla vitkålen med en osthyvel och lägg alltsammans i en skål. Koka upp olja, vitvinsvinäger, vatten och kryddorna och låt koka ca 2 min, häll den heta blandningen över vitkålen och dra några tag med svartpepparn över kålen
Det här var den godaste pizza och pizzabotten jag ätit. Jag har komponerat ihop en nypizzabotten efter har surfat en hel del på nätet och inspirerats av alla möjliga glutenfria pizzabottnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.