Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Jag har blivit förkyld, rivjärn i halsen (började med rethosta igår), snorig och huvudvärk. Tur jag är ledig två nätter nu, men vi får se om jag orkar åka på skolan imorgon, har en inplanerad träff med "klassen"
Bönpasta medgod pastasås av bacon och kyckling, perfekt för Nocarb, LCHF. Efter en titt i frysen grävde jag fram lite smårester och det blev till en god Pastasås och till det kokade jag bönpastan från Risenta
Oliverna blir vansinnigt goda. Gärna på det här sättet där lårens skinnskida först steks frasig innan de puttrar vidare i en sås med smaker från tomat, bacon, vitt vin, lagerblad, kanel (
Toppa sist med baconen. Och hur lätt var det inte att göra. Strö över dill och lite salt. Vispa ihop creme fraiche, grädde, chilisås, sambal, citron, salt & peppar och häll över
Kanske lite knasigt att lägga upp receptet på fredagsmiddagen först på söndag kväll, men jag får "skylla" på att vi haft en ytterst aktiv och social helg medgoda vänner ochdärmed har det inte funnits tid
Stekte allt i kokosolja med ett lock på de första minuterna tills det hade stelnat hyfsat, sen tog jag bort locket, strödde över lite färsk timjan och serverade med en mix sallad av olika blad och en tomat
Färsk spenatRuccolaStekt aubergineStekt paprikaGurkaWalnötter Chèvre RödlökAvokadoAll kryddat med himalayasalt, svartpeppar, cayennepeppar och färskpressad citronHa en fortsatt trevlig lördag och
Börja med att skala och hacka morötter. Tillsätt salt och peppar och ställ in formen i ugnen. Lägg i en ugnssäker form tillsammans med blomkål och vitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.