nyheten. Ekologisk, vegansk, raw, glutenfri, mjölkfri och förbannat god. och ikvällblir det hälsokväll med Dr Brian & Dr Anna MariaClement från Hippocrates Health Institute
Gjorde ennyladdning våfflor tillfrysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
En surdeg som har mycket livisig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
Där finns både indiska och marockanska recept som jag blirnyfiken att prova. Jag hittade ett recept itidningen som lät gott, men jag hade inte alla ingredienser hemma så jag fick göra enegenvariant
Sedan häll iglutenfrimjölmix, litei taget tillsdegenblirsmidig. Är det något som faller migismaken så är det Massa goda tillbehör på en hemmagjord pizzadeg
Ett härligt, gott och nyttigt sätt att starta dagen på. Teff är ett fantastisktglutenfrittalternativ för oss som är glutenintoleranta och inte kan äta "vanligt" mjöl
Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmenhittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigtfin smak
Så då var det dags för ett nytt år igen. Nytt år nyamöjligheter, alltidlikainspirerande. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän tilldennautmaning är något jag tycker är riktigtroligt
Jag hade ingen ost på denna gång, men kan rekommenderaDENNAmejeri- och glutenfriaosten. Jag gillar att utveckla mina recept och prova att byta ut lite för att förnya dem
En hälsosam glutenfri och mjölkfri dag behöver absolut inte vara dyr, tråkig eller krånglig. I det renafinns också eninreharmoni, som att ge sittinreen SPA-dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.