För när man nu återigen kunde komma ut och besöka en livsmedelsbutik igen (detvar ju etttag sedan) reagerade man på att varthän man såg vardet färdigmat (
med tekniken för etttag. Skåpen gapar i stort sett tomma och affärer finns det inte många i närheten (jo en liten rar fjällhandel men den är inte öppen på söndagar) så det blev till att improvisera och tänka nytt
Hamburgerbröden var väldigt lätta att göra, och ett bra recept som kan göra tex panriche på också. Det blir grillat och tårta till våra gäster , jag blev så sugen på några hamburgare som Ernst gjorde i ett ut av programmen Sommar med Ernst
Men nuvardet dags. Därefter är det dags för böngroddarna och nudlarna att göra sällskap med färsen. Lägg i glasnudlarna och låt dem ligga en stund för att mjukna
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen
En med nutella och en med hallon. Detta bakverk, som tagit oss med storm. Kanske för att det är väldigt enkla att baka, ser avancerade ut, eller för att de passar in i vårt LCHF-tänk, som är riktigt hett
Flytande honung. Forma ovala "korvar" och trä genom ettspett. Då är det tur att jag redan igår förberedde dagens lunch, som blir kebebspett med rotfrukspytt åh fetaoströra
Testa detta…. Tag fram en stor kastrull. Så nu är man mätt och belåten, undrar vad det är för barnprogram ikväll… för jag misstänker att det blir vad vi får titta på, haha
Vet att det är mycket utevistelse just nu. När ska detta ta slut undrar jag…. Men jag blir sååå glad om ni har ni lust att ge ifrån er ett litet livstecken
(Hämtat ur senaste numret av Hembakat). Känslan av att ta på sig ett extra lager hud varpåtaglig efter att ha haft klänning eller kjol som enda klädtyg under sommaren
Svartpeppar Malen. Låt spenaten tina i ett durkslag. Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar. Jäs bullarna under duk i 30 minuter. Grädda därefter i ugnen 15-18 minuter och låt svalna på galler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.