Jag har letat efter ett recept på dessa skorpor, men inte hittat något som jag gillar. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Nu undrar du säkert över proportionerna, för detta resulterar i en minst sagt stabbig stuvning. Täck formen med alufolie, ställ in den i ugnen, och låt fisken ugnsbakas i tjugo minuter
WasabisillRabarbersill BrantevikssillÄttarpssillStekt, inlagd sillChili och honungssillHavtornssillCitronsill PortersillIdag är det väder av sorten "rätt som det regnar så kommer det en skur" och vi ärinte riktigt överens om vad vi ska fylla dagen med
Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig. Låt spenaten tina i ett durkslag. Lämna en orörd degkant överst där degen ska fästa så att rullen håller ihop
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Vi försöker göra lite varje dag nu så blir inte det stora flyttlasset allt för stort. För ni slänger väl inte "ostskalkarna" när det inte går att skära mer av dem
Det ärdärför du bara kan använda äkta grädde som surnat som gräddfil/creme fraishe. Man tar bara en del av den feta grädden och låter resten vara vatten eller mjölk – vad vet jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.