I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapa denna fantastiska pastarätt från i våras. Jo, det är mycket sherry och purjolök just nu, men det var denna grymma pasta som startade det hela
Idag är det kanelbullens dag och jag har inte hunnit baka en endast liten kringla. Vill man prova på annat vis, när man sätter sin deg, kan man tillsätta rumsvarmt fett
Kan inte låta bli att samla på mig dessa recept som delas ut i butikerna, jag måste testa det mesta. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Nu sitter jag och njuter, testa själva. Kvarg kan användas till mycket, som många inte vem. Visst, du kan äta kvarg som den är, men du kan göra så mycket mer
Det är härligt med överraskningar, när jag kom hem idag så kom Millian hit till oss. Hacka de övriga champinjonerna och löken fint och fräs några minuter i smör
Vilken smarrig pressgurka jag gjorde förra veckan. Håller med Johan -"Pressgurka kan man ha till allt. Hyvla gurkan tunt med osthyvel eller på en mandolin
Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Fannys originalrecept (och tjusigare foton) kanni hitta här. i den här kakan märks smaken inte. Sleva upp ½ dl jordnötssmör (sånt där med BARA jordnötter i ni vet)
Så nukan du slippa att fundera, här har du desserten till juldagen, annandagen eller nyårsafton. Även dina nära och kära som inte tål eller äter gluten kan förlusta sig på denna godsak, dock är där socker i, men bara i marängen, så är man som jag och inte äter socker heller kan man i alla fall ta utav citronkräm, grädde och bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.