Jag vet redan nu att detta bara är början på en lång passionerad relation till pickles. Jaghar nämligen trott att det inte kan bli gott, att det blir för surt
Nuharjag vart i sommarstugan i prick fyra dagar. » Bäddat ner mig på mormors gamla tempur-madrass som känns extra ljuvlig nu när magen blir mer och mer otymplig – och däckat som en sten
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
När jag var liten var min pappa en hejare på att göra pepparkakshus med oss. Tiden då det skulle vara massa färg på mina pepparkakshus är över och nu blir det mer stilrent
Nu ska jag baka ytterligare en tårta som jag tänkte bjuda mina kära kollegor på i morgon. Även dina nära och kära som inte tål eller äter gluten kan förlusta sig på denna godsak, dock är där socker i, men bara i marängen, så är man som jag och inte äter socker heller kan man i alla fall ta utav citronkräm, grädde och bär
Jaghar även gjortknutar i varje ände för att minimera risken att det ska rinna ut. Det jag hade mer i åtanke nu var att inte stoppa korven för hårt då det är då den spricker
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. Nu är det bara att njuta av en härlig sommarkväll och längta efter de små godingarna, men snart kommer de
Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter. Det känns väldigt roligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt
Nu ska jag åka och köpa sushi och lämna till tjejerna som jobbar på SATS hela dagen. Inatt sov jag äntligen ikapp allt jag förlorat i veckan, om man nu kan göra så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.