Vi heter Jenny och Magnus och driver bloggen ”Undervårt tak” som är en Paleoblogg, vi skriver om vad Paleo är för oss och vad livsstilen inneburit för våra liv – självklart lägger vi också upp en massa recept på ren och naturlig Paleomat
Undertiden som vi julpyntade så fixade vår Crockpot middagen som gick lite åt Tex-Mex hållet ikväll, man kan nästan säga att vi käkat en mexikansk variant av kalops
Men vi är så tacksamma att de skickliga veterinärerna på Strömsholm lyckades lappa ihop henne och att hon kunde få ett fullgott jakthundsliv i sitt nya hem under de följande åren (Läs här om Bettans resa)
Sedan spädde jag ut det ännu mer, blandade i gelatin och smakade av med sirap. Tyvärr är det svårt att hitta något som passar till den speciella smaken
Vit sparris växer under jord och bildar därför inte klorofyll och blir därför inte grön. " Brukar jag ganska ofta höra mig själv säga, lite sådär förnumstigt
Nu tar det knappt ett år innan vi får se hur fortsättningen blir för alla fina karaktärer. Slottstek – Gör enligt Katarinas underbara recept Råraka Ingredienser 8 potatisar 2 ägg ¾ tsk salt Tillbehör 1, som den görs av Calle i ”Vår tid är nu” gräddfil finhackad rödlök rårörda lingon Tillbehör 2, husman enligt Tore Wretman knaperstekt fläsk rårörda lingon Tillbehör 3, lyxvarianten löjrom gräddil finhackad rödlök Gör så här Skala och riv potatisen grovt
Nu är det bara att njuta av lördagskvällen och se fram mot söndagen, får se vad vi hittar på då. De två små godingarna är väldigt påhittiga, men när de kommer in och äter av farmors tårta och säger att det var underbart så smälter man direkt
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.