Jag vet att jag tjatar om renovering, golv och kaos, men vet ni, nu har Mr C kommit igång med golvet och det ser ut att bli så himla bra, så snart så kommer det bilder och ni slipper höra mitt tjöt
Jaja, i stället för galamundering och tiara, slammer med silverbestick under kristallkronorna i Gyllene Salen, och konverserande med Konungen Himself, blir det mysbyxor och konverserande med maken framför TV
Det finns t o m Haloweenutstyrslar för bäbisar, visste ni det. Jag är full av beundran för alla dessa tårtmakare som knepar och knåpar och knådar och kavlar, och får till de mest fantastiska bakverk
Det är NÄSTAN så att det blir lite för mycket av grilltips nu. Jag gillar att grilla men tycker att det kan bli lite för mycket när hela matvärlden invaderas av alla tips
I receptet nedan utgår jag från att du har en kladdkaka färdigbakad och redo, annars börjar du med att göra den och låta den svalna innan du ger dig påglassmeten
Låt glassen stå en liten stund i rumstemperatur innan servering så den mjuknar upp lite. Lägg dem i fryspåsar och frys in i ca 1-2 timmar (tills de är helt djupfrysta) eller över natten. Lägg frysta banan och frysta bär/frukt i en mixer eller matberedare, kör några varv tills du får en krämig glass, det tar ca 3-4 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.