även dagen efter. Gratinera i 200 grader i ca 40 minuter. Klicka ut röran över köttet och gratinera i ytterligare ca 15 minuter (tills gratängen fått fin färg)
Resultatet användes den dagen som tillbehör till den stekta kycklingfilén. Men nuär den här. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Populära inlägg. Hirams Värmlandstårta. Ett av Hirams klassiska recept ärVärmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. instagram 100ktichenstories. YES, fredag äräntligen kommen och jag har verkligen längtat efter den
Hej hopp i loppelådan, nu har tiden tagit sån där raketfart igen och snart är åter en arbetsvecka till ända, ja för Håkans del så är den ju faktiskt det redan ikväll (om vi bortser från jobbet som ska göras i hemmet i morgon
Är även perfekta till att göra korvbröd, nunär det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Nuär det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Gör gärna tårtan dagen innan så att den hinner sätta sig ordentligt innan den ska ätas. Grädda i 200 grader i ca 14 minuter, tills kakan har satt sig men ändå är lite kladdig. Detta tar ca 15-20 minuter. Börja med att lägga gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. 5 minuter Koka upp ½ dl av purén, krama ur bladen och låt smälta i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.