Att gillar ni lax och fräscha smaker, ja då borde ni testa denna laxwrap. Personligen skulle jag säga att känslan nästan blir lite extra göttig när rätten dessutom kräver minimalt med arbete och ändå smakar prima
Smaka av med salt, peppar och muskat. Serveras med rårivna morötter och smält smör. Norsk fiskgratäng med makaroner4 port600 g torskfilé3 msk smör3 msk mjöl5 dl mjölkSalt & pepparMuskatnöt200 g makaroner (ej snabbmakaroner)2 ägg6 msk ströbrödSkär torskfilén i tärningar i 2x2 cm
Tillsätt smält avsvalnat smör och mjöl blandat med kardemumma. Rulla till strutar direkt efter stekning, eller lägg över ett glas så får man små skålar att fylla med exempelvis grädde och hjortron
Laxwraps. Det är något visst med dem helt enkelt. Vad hittar man på med extra ledighet då kan man undra. Sambon fick stanna hemma och snällt jobba medan vi andra blev lite bortskämda av släkten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.