800 g
g Norsk Hälleflundrefilé Norsk Hälleflundrefilé
5 dl
dl saltlag saltlag
0 peppar
peppar
5 st
st pepparkorn, svarta pepparkorn, svarta
1 dl
dl vitvinsvinäger vitvinsvinäger
2 msk
msk vatten vatten
4 st
st äggula äggula
300 g
g smör smör
1 st
st citron citron
16 st
st sparris, grön sparris, grön
2 msk
msk smör smör
Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk Hälleflundrefilé Norsk Hälleflundrefilé 5 dl dl saltlag saltlag 0 peppar peppar Hollandaisesås 5 st st pepparkorn, svarta pepparkorn, svarta 1 dl dl vitvinsvinäger vitvinsvinäger 2 msk msk vatten vatten 4 st st äggula äggula 300 g g smör smör 1 st st citron citron Sparris 16 st st sparris, grön sparris, grön 2 msk msk smör smör
Vill man fuska, går det lika bra att köpa färdig hollandaisesåsoch krydda den med hackad dill. Blanda mjölet med salt och peppar och vänd fisken i mjölet
Lägg sparris, fänkål och räkor runt ena halvan av tallriken och toppa med lite plockad fänkålsdill. Riv osten och blanda den med potatis, gräslök, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.