Norsk hälleflundra med sparris och hollandaisesås
Norskfisk.se
Norskfisk.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g g Norsk Hälleflundrefilé Norsk Hälleflundrefilé
  • 5 dl dl saltlag saltlag
  • 0 peppar peppar
  • 5 st st pepparkorn, svarta pepparkorn, svarta
  • 1 dl dl vitvinsvinäger vitvinsvinäger
  • 2 msk msk vatten vatten
  • 4 st st äggula äggula
  • 300 g g smör smör
  • 1 st st citron citron
  • 16 st st sparris, grön sparris, grön
  • 2 msk msk smör smör
  • Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk Hälleflundrefilé Norsk Hälleflundrefilé 5 dl dl saltlag saltlag 0 peppar peppar Hollandaisesås 5 st st pepparkorn, svarta pepparkorn, svarta 1 dl dl vitvinsvinäger vitvinsvinäger 2 msk msk vatten vatten 4 st st äggula äggula 300 g g smör smör 1 st st citron citron Sparris 16 st st sparris, grön sparris, grön 2 msk msk smör smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.