No-bake cheesecake
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • smör
  • 1 digestivekex
  • 1 malen kanel
  • 1 vispgrädde
  • 1 färskost, naturell
  • 1 strösocker
  • 1 vaniljpulver
  • 1 frysta hallon
  • 1 vatten1. Klä en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter med plastfilm. Smält smöret i en kastrull, låt svalna. Mixa kexen fint. Blanda ner smöret och kanelen med smulorna. Tryck ut i formen, ställ in i kyl och låt stelna.2. Vispa grädden mellanhård. Vispa färskost tillsammans med socker och vaniljpulver till en fluffig konsistens. Vänd försiktigt ner den vispade grädden i färskostsmeten. Häll ner smeten i formen och låt stelna i kylen.Hallonsås
  • Koka ihop hallon och socker till en kompott. Låt kompotten svalna.TipsVill du ha en vanilj- och chokladcheesecake? Tillsätt 40 g kakao i halva smeten och varva de 2 smeterna i formen.Har du små formar hemma kan du fördela allt i dessa och göra individuella portionsformar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.