Cheesecake på browniebotten, blir ca 10-15 bitarBotten. 400 g cream cheeseknappt 1 1/2 dl strösocker2 stora ägg1 tsk vaniljsocker1 överfull dl naturell yoghurtGör så här. 400 g cream cheese
Blanda ihop alla ingredienser till en kletig smet. Försök att rulla/forma smeten rund, platta ut dem lite med en lätt fuktad hand och placera dem ganska tätt på en plåt med bakplåtspapper
Dessa whoppies är en perfekt blandning av brownies och jordnötssmör, kan det bli bättre. När allt är vispat, häll i grädden och fortsätt vispa tills allt är blandat
Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
Vi ska stimulera det lite idag, men inte med en godispåse som är fyllt med så många onaturliga ingredienser och färgämnen som borde vara olagligt att ha i en och samma matvara, utan med något proteinrikt och fantastiskt gott - nämligen en "CookiesandCream" Ice CreamSandwich
Oreo Cookiesandcream (Oreofrosting). Har ni sett videoklippet jag lagt ut på min FB sida med en förhandstitt från tårtan jag kommer göra på torsdag i Det Stora Tårtslaget
Och jag har efter fotandet av denna cheesecake lärt mig att man inte bör fota vitt i solljus. Samtidigt känns det väldigt manande och spännande att testa om det fungerar
Dela kakdegen i småbitar och blanda ner den i glassmeten. 2,5 dl standarmjölk. 2,5 dl standarmjölk. Har aldrig köpt kakdegsglass i affären men har hört att det skall vara himla gott, så vad passar då inte bättre än att göra lite egen kakdegsglass, ja för kakdeg är tokgott och hemmagjord vaniljglass är tokgott och kombinationen av dessa två kan inte bli annat än smarrigt värre
Blueberry and Lemon Pastry Cream Pie. Fast det är å andra sidan ganska svårt att tro att det är maj därute när små snöflingor trillar ner från himlen och lägger sig bland den gräslök som vågat sig upp och smått bäddar in mina små musöron till rabarber
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.