Strö över socker och vaniljsocker. Mät upp vetemjöl, havregryn, socker och smör (margarin) i en skål. Baka rabarberpajen i mitten av ugnen tills den fått ljusbrun färg och rabarbern mjuknat, ca 25 minuter
ca 1 msk potatismjöl 2 st ägg 1 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 3 dl crème fraiche eller 3 dl turkisk yoghurt eller en blandning av turkisk yoghurt och crème fraiche ev. 13 dl crème fraiche eller 3 dl turkisk yoghurt eller en blandning av turkisk yoghurt och crème fraiche ev
Idag har jag varit hemma och vabbat. Vädret är verkligen inte roligt nu, så man har ingen vidare motivation till något när till och med ljuset blir dåligt på bild
Terminen har gått till sin ända och det är dags att gå in i sommaren och samla ny kraft. En av de sista dagarna på jobbet hade vi planeringsmöte hela dagen, och det kan ju lätt bli lite segt och tröttsamt, så jag bakade en cheesecake för att hålla oss på lite bättre humör
Blanda ner smöret och kanelen med smulorna. Tryck ut i formen, ställ in i kyl och låt stelna. Vispa färskost tillsammans med socker och vaniljpulver till en fluffig konsistens