Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i cirka 30 minuter. Ugn 175 grader. Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör
Låt brownien vara lite kladdig när du tar ut en ur ugnen för sen stelnar den i kylen. NewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYork Brownie
1NewYork cheesecake150 g osaltat smör 300 g digestivekex 1 dl strösocker 1 dl maizena (majsstärkelse) 2 tsk vaniljsocker 600 g färskost 2,5 dl kesella 10% 3 ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak) 1 dl frysta blåbärNewYork cheesecake med blåbär. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i 30 minuter
Jag har inte ätit så många varianter på gräddad cheesecake utan mest frysta, den här var väldigt god och låter man den vila över natten blev den ännu godare
Baka botten i 175 grader varmluft 10 minuter. Grädda 30 minuter och låt stå kvar 30 minuter i ugnen. Fick lite gäster från staterna i helgen, gjorde denna goa jordgubbs cheesecake
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.