150 g digestivekex. 175 g smält smör. 10,75 dl maizena. 11,5 dl kesella eller gräddfil. 11,5 dl strösocker. 10,5 dl vattenSå här gör du Sätt ugnen på 200 grader. Häll i en form på 15 eller 18 cm och fodra formen, inte enda upp till kanterna. Låt svalna i kyl 6-8 timmar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 16
Sätt ugnen på 150°C. Häll smeten över kexbotten, grädda näst längst ner i ugnen ca 50 minuter. 75 g Milda mat- och bakmargarin. 75 dl Milda flytande margarin. 5 dl socker. 5 ägg
NewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYorkBrownieNewYork Brownie. 240 g Mörk choklad 70% 220 g Osaltat smör 180 g Farinsocker 4 g Salt 220 g Florsocker 4 Ägg 250 g Vetemjöl. 100 g osaltat smör 110 g florsocker 15 g vaniljsocker 30 g mjölkpulver. In i ugnen ca 5 min. 240 g Mörk choklad 70% 220 g Osaltat smör 180 g Farinsocker 4 g Salt 220 g Florsocker 4 Ägg 250 g Vetemjöl. 100 g osaltat smör 110 g florsocker 15 g vaniljsocker
Jag har aldrig varit i NewYork och ätit cheesecake. Sätt ugnen på 150 grader. Riv skalet av citronen och pressa ur saften, skall vara 0,5 dl. Grädda mitt i ugnen i ca 50 minuter. 2017-01-10 @ 18. NewYork cheesecake 400 g philadelphia
När kakan har fått kyla ner och den är klr för serveringen får man verkligen en wow-känsla när man tar bort kanterna från cheesecaken och den känslan håller i sig när man sedan skär upp kakan och smakar på den
NewYork cheesecake – gör så här. Sätt ugnen på 175°. Sänk ugnstemperaturen till 150°. Pressa saften ur citronen, mät till ca 0,5 dl. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen ca 50 minuter. 8 person(er) Ingredienser Cheesecake botten 12 grahamskex, eller digestivekex 75 g smör 3 msk strösocker Fyllning 2 pkt naturell färskost, (à 200 g) 1 burk kondenserad mjölk, (397 g) 3 ägg 1 citron Garnering hallon, el andra färska bär
150 g osaltat smör. 12,5 dl kesella 10%. 1NewYorkcheesecake150 g osaltat smör 300 g digestivekex 1 dl strösocker 1 dl maizena (majsstärkelse) 2 tsk vaniljsocker 600 g färskost 2,5 dl kesella 10% 3 ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak) 1 dl frysta blåbärNewYork cheesecake med blåbär. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Låt din cheesecake stå i kyl över natten eller 6-8 timmar för att den ska sätta sig och bli lättare att skiva upp i snygga bitar
Leila är en fantastisk mat och bak-tjej, men har enligt mig vissa likheter med Carola. 175 g smör3 dl strösocker1,5 dl kakao0,5 dl ljus sirap1 nypa salt3 ägg2,5 dl vetemjöl150 g hasselnötterGlasyr. 2,5 dl vispgrädde200 g mörk choklad, gärna 70%1 tsk smörSätt ugnen på 175 CSmörj och bröa en långpanna 30x40 cm, eller lägg i ett bakplåtspapperVispa smör och socker poröst. Grädda kakan mitt i ugnen 10-12 minuter, den ska vara lite kladdig när du tar ut den. 175 g smör. 1,5 dl kakao. 0,5 dl ljus sirap. 2,5 dl vetemjöl
Vispa cream cheese, apelsin- och citronskal och socker med elvisp till en jämn smet. 250 gram digestivekex. 125 gram smält smör. 750 gram rumsvarm cream cheese. Häll fyllningen i formen och grädda i cirka 1 h och 15 minuter. Ta ut kakan ur ugnen och låt den stå i 15 minuter. 5. 250 gram digestivekex. 125 gram smält smör. 750 gram rumsvarm cream cheese
300 gram digestive150 gr smör. Baka botten i 175 grader varmluft 10 minuter. 150 gr smör. Fick lite gäster från staterna i helgen, gjorde denna goa jordgubbs cheesecake
5. Höj tempraturen i ugnen till 225*. Låt Cheesecaken stå i kyl över natten eller i ca 6-8 timmar, för att den ska sätta sig och bli lättare att skära upp i snygga bitar. 150 g osaltat smör. 5 dl kesella 10%
Sätt på Nas ”NY State of Mind” eller Jay-Z & Alicia Keys ”Empire State of Mind”. Men när allt kommer omkring är alltid en klassisk NewYork Cheesecake den jag gillar allra bäst
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. Cheesecake är aldrig fel och speciellt inte en mäktigt god NewYork variant, här med blåbär enligt Leilas recept, som hittas här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.