Ugn 175 grader. Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör. Tryck ut kexblandningen till en botten i en teflonform med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
En liten pensel eller en grillspettspinne i trä. En helt gudomlig och relativt enkel dessert, lite pill är det med skålarna men de kan man göra någon dag innan
Fyll smeten över kakbotten och strö över bären på toppen. Sätt ugnen på 190 grader. Smält smöret. Krossa kexen i mortel eller mixer och rör i det smälta smöret
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Fyll smeten över kakbotten och strö över bären på toppen. 1New York cheesecake150 g osaltat smör 300 g digestivekex 1 dl strösocker 1 dl maizena (majsstärkelse) 2 tsk vaniljsocker 600 g färskost 2,5 dl kesella 10% 3 ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak) 1 dl frysta blåbärNew York cheesecake med blåbär
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
New York Cheesecake serveras som den är eller med en bärsås. Jag har i så många år tänkt baka denna super goda cheesecake, japp den var riktigt smarrig
Häll av musselspadet (mensläng det inte). Skär fläsk och potatis i tärningar och hacka löken. Fräs fläsk och lök i smör i en kastrull eller soppgryta tills det fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.